Bu Hafta Avrupa’nın En Büyük 10 Teknoloji Hikayesi [ 15 Nisan 2017 ]

Bu Hafta Avrupa’nın En Büyük 10 Teknoloji Hikayesi [ 15 Nisan 2017 ]

Her hafta olduğu gibi haftalık ücretsiz bültenimize, yeni başlayan Avrupa kökenli yeni şirketler, eski ve yeni teknoloji yatırımcıları, hükümet ve politika haberleri ve ilginç haberlerle birlikte her birini bir liste halinde listeledik.

Bütün bilgileri ücretsiz olarak bildirim olarak almak için sağ alt tarafta bulunan bildirimlere abone ol butonuna tıklayabilirsiniz.

İşte bu hafta Avrupa’daki en büyük 10 haber öğesine genel bir bakış:

 

1) Things of Internet (IoT) için Düşük Güç Geniş Alan Ağları (LPWAN) sağlayan French Actility, 75 milyon dolarlık D Serisi fonlama turunu tamamladı.

2) İsveçli yazılım şirketi Trade Extensions, ABD şirketi Coupa Software tarafından 45 milyon dolar karşılığında satın alındı.

3) Facebook’un Avrupa düzenleyicisi, önümüzdeki aylarda ABD şirketi ile 2014 yılında edindiği WhatsApp mesajlaşma hizmetinden elde edilen verileri kullanmasına izin vermeyi umduğunu bu hafta yaptığı açıklamada açıkladı.

4) Yahoo’nun Avrupa regülatörü ABD şirketine, ihlalin tekrarından kaçınmak için telafi edici herhangi bir işlem de dahil olmak üzere, 500 milyon kullanıcısından gelen 2014 hırsızlığına ilişkin soruşturma sonuçlarını vermeye hazırlandığını açıkladı.

5) Akıllı elektrikli scooterlar üreten Berlin merkezli Unu, yeni bir finansman yelpazesinde 7,5 milyon euro tutarında büyüdü.

6) Alman Dijital Cumhuriyet Medya Grubu, Almanya ve uluslararası alanda önde gelen video oyunları distribütörü Gamesrocket’ı satın aldı. Anlaşma miktarı açıklanmadı.

7) Hollanda ödeme işlemcisi Adyen, bu hafta yaptığı gelirlerin 2016’da 727 milyon dolara iki kat arttığını ve şu anda bir halka arz planı bulunmadığını söyledi.

8) Airbnb, şirketin dünya çapındaki operasyon yapısını basitleştirmek için Rus bağlı kuruluşunu kesti.

9) Rocket İnternet destekli moda e-ticaret ticareti Global Fashion Group, net gelirinin 2016’da 1 milyar € ‘luk markayı aştığını ve 2015 yılındaki satışların% 26 arttığını gördü.

10) Fransız insan kaynakları çözümleri uzmanı İnsan Kaynakları Yolu, Activa Capital, Ardian ve Société Générale Capital Partenaires’tan 30 milyon avro kaynak kazandı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir